Kis példányszámban szeretné könyvét vagy akár kiadványát nyomtatni?

Kis példányszámban szeretné könyvét vagy akár kiadványát nyomtatni?

Legyen szó akár termékhez kezelési útmutatóról, vagy tanítványainak összeállított jegyzetről vagy akár egy keményfedeles tankönyvról a digitális technológiánknak köszönhetően bármilyen kis példányszámban elkészítjük Önnek a publikálásra szánt könyveit, kiadványait.

A digitális nyomtatás előnye, hogy kis példányszámoknál lényegesen olcsóbb, mint az ofszetnyomás. Gyártási idő nagyon rövid, mert nem kell nyomóformát készíteni.

Szolgáltatásaink biztosítják Ön számára, hogy a megbeszélt határidőre precíz, kiváló minőségű munkát kapjon kézhez, mindezt kedvező piaci áron. A szaktudás és a minőség alapkövetelménye mellett hatalmas kapacitás és a legmodernebb géppark állnak rendelkezésünkre annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a tökéletes végeredményt tudjuk nyújtani minden esetben.

Filozófiánk: Minőség és innováció. A Stanctechnik Kft. az ezredforduló óta úttörő szerepet tölt be a könyviparban. A célunk: mindig egyre jobbá válni – ez a motiváció hajt minket előre annak érdekében, hogy egyre jobb teljesítményt nyújtsunk az ügyfeleink számára, és egyre jobban teljesítsünk a piacon is. Szenvedélyesen dolgozunk azon, hogy folyamatosan újabb és hatékonyabb megoldásokat hozzunk létre.

A Stanctechnik Kft. nem fejezte be beruházásait, most is, mint mindig hosszú távon gondolkodunk. A „Mindent 1 helyen” szlogenünket az első pillanattól kezdve komolyan vettük, ennek megfelelően folyamatos beruhazásainkkal mindig előre mutatunk, ezzel a legjobbat kínálva Önnek!

A digitális könyvnyomtatás területén alkotott forradalmi innovációnak köszönhetően megalkottuk egy új terjesztési modell alapját, amely megkönnyíti a könyvkereskedelem életét.

A gyorsaság-rugalmasság-költségcsökkentés faktorok az eddiginél is fontosabbak lettek – a Stanctechnik új koncepciója pedig tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. A New Age innováció központjában egy olyan gyártósor áll, amely a meglévő kötészeti gépekkel együtt biztosítja (az ofszet nyomtatásra alapozott technológiával szemben) a költségek minimum 15-­20%-os, az átfutási idő 60-­75%-­os csökkentését 100-­1500 példányszám esetén, bármilyen terjedelemben.

A fejlesztés során telepítésre került egy gépsor, ahol az SRA3 és a B3 méretű nyomathordozók 1 vagy 2 hajtásával létrehozott ívtagokból cérnafűzéssel is elő lehet állítani az ofszet nyomtatásnál megszokott minőségű könyvek hajtogatott­összehúzott, összehordott könyvtesteit akár több száz oldalas változatban.

Igen, így van. Nincs többé megalkuvás! Digitális nyomással, cérnafűzött könyv!

Enek az innovációnak egyik csodálatos végtermékét büszkén mutatjuk be! Az L’Harmattan Kiadóval közösen megalkotott első közös munkánkat. A könyv teljes egészében a Stanctechnik Kft. új technológiájával készült. Digitális nyomással, keménytáblás, cérnafűzéssel! Több mint 800 oldalas, belül fekete fehér, de hogy izgalmas legyen vannak benne azért színes oldalak is. Igazán jó volt együtt dolgozni, hiszen közös célunk: a szakmai színvonal!

L’ Harmattan Kiadó

Kiadványaik jelentős része tudományos kutatóintézetekkel és felsőoktatási intézményekkel közös sorozatokban jelenik meg, ezzel biztosítva a szakmai színvonalat. Jelenleg 92 sorozatuk és 19 folyóiratuk van.

Dinamikusan fejlődik a Kiadónál a szépirodalmi könyvek kiadása is. A JAK világirodalmi sorozat fiatal kortárs szerzők műveit ismerteti meg az olvasókkal, a Cortázar életműsorozat pedig a 20. századi dél-amerikai irodalom egyik legkiválóbb képviselőjének alkotásait teszi elérhetővé az irodalombarátok számára. Valahol Európában című sorozatuk a Szépírók Társaságával és a Műfordítók Egyesületével együttműködve jött létre, s egy-egy kulcsfontosságú kortárs regényt ad közre minden európai országból a közös európai történelemben egymás mellett élő emberek, közösségek, családok, népek életében formát öltő hasonlóságok és különbségek felmutatásával.

http://www.harmattan.hu/


Vélemény, hozzászólás?