Eu pályázatok

[vc_row row_type=”0″ blox_bg_attachment=”false” blox_cover=”true” blox_repeat=”no-repeat” blox_dark=”false” parallax_speed=”6″ process_count=”3″ video_type=”video/mp4″ video_pattern=”true”][vc_column width=”1/1″][vc_column_text]

“A piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó könyvgyártás és értékesítés technológiájának kifejlesztését célzó kutatás-fejlesztési program” című projekt BEFEJEZÉSE

A Stanctechnik Kft. közel 45 millió forint támogatását nyerte el a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” programban az Új Széchenyi Terv keretében. A közel 200 millió forint összköltségvetésű beruházásban egyedi nyomdaipari technológiát fejlesztett.

A Stanctechnik Stancoló Ipari és Kereskedelmi Kft. által elkészült beruházás célja egy olyan új és egyedi nyomdaipari technológia, valamint az ehhez tartozó technológiai gépsor kialakítása volt, amely a meglévő kötészeti gépekkel együtt lehetővé teszi kis- és közepes példányszámú szériák költséghatékony előállítását a kiadványgyártás területén.

A projekt 5 egymásra épülő részből állt. Ennek során meghatározásra került a gyártási technológia, beszerzésre és beüzemelésre került a technológia, próbagyártások és a technológia módosítása valósult meg, kialakításra került a végleges gyártási technológia, valamint megvalósításra került a piaci bevezetés és a marketing kampány is. A projekt megvalósításához saját K+F tevékenység, anyagköltség, eszközbeszerzés, és marketing akció volt szükséges.

A projekt keretén belül üzembe helyezésre került egy kötészeti gépsor: IBIS Smart-binder SB-2 tartozékokkal, egy OCÉ VarioPrint 6320 Ultra B3 fekete-fehér digitális nyomdagép, egy Canon image PRESS C6010 VPS színes digitális nyomdagép, valamint a rendszer működéséhez szükséges  Prisma Prepare V5.1 és egy Adobe CS6 Design Standard programcsomagok.

A fejlesztés hozzájárult az új korszerű termék kialakításához, a társaság piaci pozíciójának és versenyképességének javításához.[/vc_column_text][vc_accordion collapsible=”yes”][vc_accordion_tab title=”Új Széchenyi Terv”][vc_column_text]

A piaci igényekhez rugalmasan alkalmazkodó könyvgyártás és értékesítés technológiájának kifejlesztését célzó kutatás-fejlesztési program.

2013. augusztus 30.

A Stanctechnik Stancoló Ipari és Kereskedelmi Kft. 52.286.730 forint uniós támogatást nyert el a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának/Akkreditált klaszter tagvállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 236.046.151 forint összköltségvetésű beruházásból K+F projekt valósul meg.

Infoblokk2_altalanos_egyes

A projekt megvalósítása során a támogató a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség (1077 Budapest, Wesselényi u. 22.) www.nfu.hu, a közreműködő a Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt. (1139 Budapest, Váci út 83.) www.magzrt.hu

A Stanctechnik Kft. által tervezett projekt célja egy olyan új és egyedi nyomdaipari technológia, valamint az ehhez tartozó technológiai gépsor kialakítása, amely a meglévő kötészeti gépekkel együtt lehetővé teszi kis és közepes példányszámú szériák költséghatékony előállítását a kiadványgyártás területén.
A projekt 5 egymásra épülő részből áll. Ennek során meghatározásra kerül a gyártási technológia, beszerzésre és beüzemelésre kerül a technológia, próbagyártások, és a technológia módosítása valósul meg, kialakításra kerül a végleges gyártási technológia, valamint megvalósításra kerül a piaci bevezetés és a marketing kampány.
A projekt megvalósításához saját K+F tevékenység, anyagköltség, eszközbeszerzés, és marketing akció szükséges.

A projekt hozzájárul új korszerű termék kialakításához, a társaság piaci pozíciójának, és versenyképességének javításához.

A pályázat azonosító száma: KMOP-1.1.4-11/A-2012-0060
A projekt megvalósítási helye: 1047 Budapest, Baross u. 11-15. hrsz 73909/1

Stanctechnik Kft.
Cím: 1037 Bp., Folyondár u. 13/C. 2.em 5.
Kapcsolattartó: Hermann Tibor Károly
Honlap: www.stanctechnik.hu
e-mail: info@stanctechnik.hu
www.ujszechenyiterv.gov.hu[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row]