Felületnemesítés

[vc_row][vc_column width=”1/1″]
[vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_column_text]

Gyakran látjuk, hogy egy-egy cégbemutatkozó prospektus hamar elhasználódik, esetleg a sötét színen ujjlenyomatok maradnak. Erre találták ki a fóliázást.

Vagy éppen egy “egyszerű” könyvborító címét akarjuk kiemelni, megváltoztani a jellegét, erre az aranyozás és a formalakkozás a legalkalmasabb. A felületnemesítés ezeken kívül is számtalan lehetőséget kínál.
Kérem, tekintsék meg a részleteket!

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_gallery type=”flexslider_fade” onclick=”link_no” custom_links_target=”_self” interval=”3″ images=”2351″ img_size=”full”]

Felületnemesítés

[/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_accordion collapsible=”yes” active_tab=”7″][vc_accordion_tab title=”Fóliázás”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_wp_text text=”A fóliázási technológiát általában könyvborítók, matricák, kasírozott termékekre alkalmazzuk, ott ahol az anyag valamiféle védő és tartó szerepet tölt be. A ragasztó réteget a fóliára visszük fel, így a nyomat kevésbé szívja magába a ragasztó anyagot, stabilabb magatartásával jobb minőség érhető el.

A thermo és hagyományos meleg fóliázást két Billhöfer géppel végezzük, melyek rendelkeznek portalanító művel és kalanderező hengerrel.”]

  A fóliák minőségét
  • fényes
   • matt,
    •  karcmentes matt és
    • struktúrált kivitelben vállaljuk.
   [vc_wp_text text=”Mérettartomány: B/4-től A/0 méretig
   Teljesítmény: 4000 ív/óra
   Fóliázható papírminőség: min. 80 g/m2, max. 600 g/m2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Lakkozás”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/1″][vc_wp_text text=”A termékek felhasználása és a műszaki kivitelezés szerint kétféle technológiai lehetőséget kínálunk:
   Gépi lakkozás:
   Címkék, borítók, stb. teljes ill. formalakkozása nagy teljesítménnyel. Felvitt lakkvastagság 6-12 m. Bizonyos termékeknél a nemzetközi szabvány nem engedi meg több lakk felvitelét a papír felületére, melyre a Billhöfer lakkozó gépünk alacsony áron kínál minőségi megoldást.
   Mérettartomány: B/3-től B/1 méretig
   Teljesítmény: max. 5 000 ív/óra
   Lakkozható papírminőség: min. 80 g/m2, max. 600 g/m2
   Szita lakkozás:
   Főleg az úgynevezett formalakkozásra alkalmazzuk, melyek képek, hátterek kiemelését, látványos megjelenítését szolgálja. A felhasznált lakk vastagsága széles határok között változhat.
   Mérettartomány: A/4-től B/1 méretig
   Teljesítmény: max. 3000 ív/óra
   Lakkozható papírminőség: min. 80 g/m2, max. 600 g/m2″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Kasírozás”][vc_column_text]Kínálók, attrapok, display-k, táblák, stb. felhasználására.

   Egy adott hordozóra, amely lehet szürkelemez vagy hullámlemez ragasztjuk a nyomott papírt, melyet ezután stancolni és tovább felhasználni lehet.

   Lamina típusú automata kasírozó gépünkkel állunk megrendelőink rendelkezésére. Kasírozást vállalunk szürkelemezre, hullámlemezre, habkartonra, stb.

   Mérettartomány: B/3-től B/0 méretig
   Teljesítmény: max. 4500 ív/óra
   Papírminőség: min. 80 g/m2, max. 600 g/m2[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][vc_accordion_tab title=”Aranyozás”][vc_column_text]Könyvborítók, képeslapok, címkék, meghívók, dossziék, névjegykártyák, és sok-sok egyéb  felhasználási célú termék felületének dekorációs nemesítése.

   Az aranyozás során melegen, a kivánt felületen és rajzolatban  fémfóliát préselünk a grafika hordozójára, ami szinte bármilyen nyomott vagy nyomatlan vagy, akár UV lakkozott, papír lehet.

   A fólia, az  arany és ezüst különböző árnyalatai mellett többféle más színben is megrendelhető.

   Kluge és Heidelberg típusú aranyozó gépeinkkel állunk megrendelőink szolgálatára.

   Mérettartomány: maximum B/3 méretig

   Kívánságára, a szerszámot (klisét) az aranyozáshoz elkészíttetjük. Ha a rajzolat minősége megköveteli, vagy a várható példányszám függvényében  az gazdaságos, akkor akár rézvéset formájában is.[/vc_column_text][/vc_accordion_tab][/vc_accordion][/vc_column][/vc_row]