A legmodernebb digitális technológia segítségével optimalizálhatja a kiadói ellátási láncot, hogy kiadványaik gyorsabban a piacra kerüljenek. Rugalmasan tudunk kis példányszámban gyártani, akár egyetlen példányt is vállalunk. Kiviteltől függően néhány nap alatt pár száz kötetet is szállítunk. A bűvös 1.500 példányos határ alatt is bátran gondolkodhat könyvkiadásban velünk.

A digitális könyvnyomtatás területén alkotott forradalmi innovációnak köszönhetően megalkottuk egy új terjesztési modell alapját, amely megkönnyíti a könyvkereskedelem életét, hiszen:

  • Megnőtt a 100-­1500 példányos tartományba sorolható kiadványok iránt az igény
  • Fontossá vált a kivitelezésre fordítható átfutási idő minimalizálása
  • A rendelkezésre álló pénzügyi keretek beszűkültek, a költségcsökkentés minden területen fontossá vált.

A gyorsaság-rugalmasság-költségcsökkentés faktorok az eddiginél is fontosabbak lettek – a Stanctechnik New Age koncepciója pedig tökéletesen megfelel ezeknek az elvárásoknak. A New Age koncepció központjában egy olyan gyártósor áll, amely a meglévő kötészeti gépekkel együtt biztosítja (az ofszet nyomtatásra alapozott technológiával szemben) a költségek minimum 15-­20%-os, az átfutási idő 60-­75%-­os csökkentését 100-­1500 példányszám esetén, bármilyen terjedelemben.

A fejlesztés során telepítésre került egy gépsor, ahol a bővített SRA3 és a B3 méretű nyomathordozók 1 vagy 2 hajtásával létrehozott ívtagokból cérnafűzéssel is elő lehet állítani az ofszet nyomtatásnál megszokott minőségű könyvek hajtogatott, egymásba húzott, összehordott könyvtesteit akár több száz oldalas változatban. A fejlesztés másik iránya a ragasztókötött, illetve keménytáblás könyvek kivitelezése kis példányszámokhoz igazodó gyártósor használatával. Így gépparkunk egy C.P. Bourg ragasztókötő és egy Schmedt keménytáblás géppel bővült.

Három színes nyomtatónkkal változatos nyomtatási igényeket tudunk kiszolgálni, könyveket, albumokat, plakátokat gyártani. Különleges füles védőborítókat, elegáns szóróanyagokat és egyedi címkéket is készítünk.

CANON OCÉ VARIOPRINT I300

Nagy teljesítményű, színes tintasugaras ív-adagolású digitális nyomdagép.
Tintasugaras, Océ igény szerinti csepp-adagolású, piezoelektromos technológia

Nyomtatási sebesség (kép/perc)

  • 300 A4-es nyomat/152 A3-as nyomat kétoldalas nyomtatással
  • 150 A4-es nyomat/81 A3-as nyomat egyoldalas nyomtatással

Speciális sebesség (kép/perc)

  • 200 A4-es nyomat/106 A3-as nyomat kétoldalas nyomtatással
  • 150 A4-es nyomat/81 A3-as nyomat egyoldalas nyomtatással

Nyomtatási felbontás: 600×600 dpi, többszintű nyomtatással (1200 dpinek megfelelő)

CANON OCÉ VARIOPRINT 6320 ULTRA+

Az egyik leggyorsabb kétoldalas nyomtató, az Océ egyedülálló Gemini technológiájával. Egyetlen motorral hajtja meg a két képalkotó szalagot, lehetővé téve a lap két oldalára egy időben történő nyomtatást, ami különösen gyors és megbízható.

Képfeldolgozási technológia: Advanced Active Registration technológia, Paper Logic

Nyomtatási sebesség (kép/perc)

  • A4: akár 314 nyomat / A3: akár 168 nyomat (a hordozóanyagtól függ)
  • 150 A4-es nyomat/81 A3-as nyomat egyoldalas nyomtatással

Nyomtatási felbontás: LED, 600 x 1200 dpi, 85/106/125/141/180 lpi

ÚTMUTATÓ AJÁNLATKÉRÉSHEZ

Gyártás előtt számos szakmai kérdés felmerülhet egy anyag összeállítása, leadása során. Szeretnénk előzetes alapvető tájékoztatással segítséget nyújtani a részletes árajánlat kéréshez. Munkatársaink rendelkezésére állnak minden egyéb felmerülő kérdésben is.

Ajánlatadási információ

KAPCSOLATFELVÉTEL