Mi segítünk Önnek, hogy helyzete ismeretében több opció közül a legjobb megoldás mellett dönthessen. Több lehetséges megoldást dolgozunk ki felkészült kollégáinkkal. Széleskörű tapasztalatainkra támaszkodva biztos lehet abban, hogy mindig a legjobbat kapja a Stanctechnik Kft.-től. Minden esetben egy szakmailag felkészült kolléga követi végig a produktum útját teljesen a tervektől a gyártás, számlázás befejezéséig és természetesen bármilyen probléma vagy kérdés esetén is bármikor rendelkezésére áll.

INFORMÁCIÓ AJÁNLAT ADÁSHOZ

Gyártás előtt számos szakmai kérdés felmerülhet egy anyag összeállítása, leadása során. Szeretnénk előzetes alapvető tájékoztatással segítséget nyújtani a részletes árajánlat kéréshez.

Munkatársaink rendelkezésére állnak minden egyéb felmerülő kérdésben is.

RÉSZLETEK

ANYAGLEADÁSI SEGÉDLET

A gyártás előtt mindenképpen ellenőrizzük a leadott anyagot és jelezzük Megrendelőnknek, amennyiben bármilyen észrevételünk lenne, ami befolyásolhatja a termék kivitelezését.

Segédletünkben előre tájékozódhat a leadási paraméterekről.

RÉSZLETEK

ÚTMUTATÓ AJÁNLATKÉRÉSHEZ

Gyártás előtt számos szakmai kérdés felmerülhet egy anyag összeállítása, leadása során. Szeretnénk előzetes alapvető tájékoztatással segítséget nyújtani a részletes árajánlat kéréshez. Munkatársaink rendelkezésére állnak minden egyéb felmerülő kérdésben is.

Ajánlatadási információ

KAPCSOLATFELVÉTEL