RÓLUNK

A Stanctechnik Digital Kft. egy 20 m2-es műhelyből az évek hatalmas üzemkomplexummá nőtte ki magát. Elkötelezettek vagyunk a hazai kiadványgyártás minőségi és legfejlettebb megoldásai iránt. Vállalati felelősségvállalásunk alapja a közös értékteremtés, ezen célunk pedig az üzleti partnereink és munkatársaink maximális elégedettsége által valósulhat csak meg.

Minden 1 helyen

Munkatársaink felkészültsége és kreativitása, és a digitális nyomdai gépparkunk technológiája és kapacitása lehetővé teszi a szerzői kiadású könyvek teljes körű gyártását. Szaktanácsadással segítjük a szerzőket és a kiadókat is, hogy elképzelésüknek megfelelően kitűnő minőségben készüljön el a kiadvány. A folyamat része a felületnemesítés és a kötészet is.

Felelősségvállalás

Megrendelőink számára a legkedvezőbb nyomtatási eljárást ajánljuk költség és kivitel szempontból is. A nyomdai állományt minden esetben ellenőrizzük, és segítünk az esetleges korrekcióban. Gondoskodunk az időbeni egyeztetésekről, és a megrendelő teljes körű tájékoztatásáról a gyártás megkezdése előtt, hogy a végeredmény tökéletes legyen.

Környezettudatosság

A környezeti ártalmak csökkentése szívügyünk. Üzleti döntéseinket a környezetünket legkevésbé terhelő technológiák irányába tereljük, a géppark vagy a kellékanyagok kiválasztásánál.

A papír életünk nélkülözhetetlen része, fontos, hogy tudatosan bánjunk ezzel az anyaggal a lehető legkisebb terhelést okozva a környezetnek, és használjunk környezetbarát papírokat.

Minden fa kincs!

Megbízhatóság

Széleskörű tapasztalatainkra támaszkodva biztos lehet abban, hogy mindig a legjobbat kapja tőlünk. 20 éves fennállásunk során folyamatosan fejlesztettünk, innovatív gépparkunk garancia a minőségre. Munkatársaink elkötelezettek az igényes munka iránt, kezünkből olyan terméket adunk ki, amelyre büszkék lehetünk. A folyamatosan fejlődő technológiát követjük, és az igényeknek megfelelően bővítjük szolgáltatásainkat.

SZOLGÁLTATÁSAINK

 • Digitális nyomtatás

  A könyvek rövidebb életciklusával, a csökkenő példányszámokkal és kiszámíthatatlan értékesítési eredményekkel szembesülő kiadóknak szolgálunk innovatív, gazdaságos megoldásokkal.

  TOVÁBB
 • Kötészet

  Cégünk kötészete kitűnően felszerelt, mely alkalmas kartonált folyóiratok, brossúrák és keménytáblás könyvek kiváló minőségű gyártására. Vállalunk részfeladatokat is, például cérnafűzést, hajtogatást, táblakészítést, beakasztást, stb.

  TOVÁBB
 • Felületnemesítés

  A felületnemesítés számtalan lehetőséget kínál, hogy egykiadvány borítója különleges vagy éppen strapabíró legyen. Számtalan fóliázási és lakkozási megoldás közül választhat.

  TOVÁBB
 • Termékeink

  A névjegyektől a katalógusokig mindent nyomtatunk és kötünk, tekintsék meg referenciáinkat!

  TOVÁBB
 • Tanácsadás

  Egy feladat megoldása gyakran több módon lehetséges. Segítünk megkeresni az Önnek legjobb megoldást, hogy helyzetének ismeretében Ön könnyebben dönthessen.

  TOVÁBB

KIEMELT PARTNERÜNK A
CANON HUNGARIA Kft.

A digitális nyomdatechnológia egyik vezető vállalata olyan gépparkot és támogatást biztosít, amely garancia a minőségi, költséghatékony és rendkívül gyors gyártásra.

OLVASSON TÖBBET GÉPPARKUNKRÓL

ÚTMUTATÓ AJÁNLATKÉRÉSHEZ

Gyártás előtt számos szakmai kérdés felmerülhet egy anyag összeállítása, leadása során. Szeretnénk előzetes alapvető tájékoztatással segítséget nyújtani a részletes árajánlat kéréshez. Munkatársaink rendelkezésére állnak minden egyéb felmerülő kérdésben is.

Ajánlatadási információ

KAPCSOLATFELVÉTEL